Prima pagina              Servicii              Portofoliu              Cerere oferta
Intely Trad :: Cerere oferta
Pentru estimari rapide ne puteti contacta la 0748 - 109101
  


Traduceri specializate avansate
Solutii lingvistice complete pentru compania dumneavoastra in majoritatea limbilor. Pachetele includ servicii business personalizate, asigurate de o echipa larga de project manageri, revizori, traducatori, terminologi.
Avantaje client: Calitate absoluta, promptitudine, suport 24/24 online si offline, preturi corecte si fixe, money-back guarantee, termen de plata flexibil, modalitati de plata in rate, manager de cont 24/24 online.
Servicii - Traduceri - Traducere engleza romana

Traducere engleza

Avand o echipa speciala de traducatori autorizati profesionali pentru limba engleza, venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de traducere engleza dintre cele mai eficiente si prompte. Pentru ca limba engleza este cea mai frecvent utilizata in mediul de afaceri, dorim sa va asiguram ca facem tot posibilul pentru a va oferi traducerea documentelor business in cel mai corect si adecvat mod.

Procesul de traducere

Procesul de realizare a unei traduceri este foarte riguros. La acesta participa atat cei mai buni traducatori limba engleza dar si corectori si project manageri care se asigura ca traducerea dumneavoastra este livrata calitativ si la termen. Daca materialul nu este intr-un format editabil oferim si editarea grafica in formate precum: .pdf, .xls, .ppt, .html, etc.

Traducator dedicat

Pentru ca in fiecare zi colaboram cu companii specialializate in vaste industrii si de dimensiuni variate, cu nevoi si resurse diferite, consideram ca promptitudinea si calitatea sunt singurele "calitati" pe care o companie le asteapta din partea noastra. Am inglobat aceste beneficii intr-o singura solutie: traducator dedicat, numai companiei dumneavoastra. Acesta este disponibil in fiecare zi (8 ore pe zi) pentru orice comanda de traducere, fara taxe suplimentare, este specializat in industria in care compania dvs activeaza, detine cunostinte vaste de editare si numeroase certificari si autorizatii care ii confera statutul de traducator autorizat si profesionist, detine cunostinte avansate de navigare pe internet si utilizare programe grafice si TRADOS.

Cate pagini poate traduce? Nu exista limita de pagini, acesta va primi comenzile dumneavoastra de fiecare data cand le veti solicita. Calitatea este garantata atat datorita experientei indelungate dar si familiarizarii continue cu terminologia materialelor pe care le doriti traduse. Cu serviciul "traducator dedicat" dispuneti de reducere a cheltuielilor cu pana la 90%.

Domenii in care traducem:

Traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri IT, traduceri comerciale, traduceri marketing, traduceri juridice, traduceri financiare, traduceri bancare.

Sunati la +40748.109101 pentru comanda traduceri sau completati formularul de cerere oferta.

Meniu Servicii
Traduceri si corectari
Interpretariat
Subtitrari
Meniu Traduceri
Traducere engleza romana
Traduceri online
Traduceri rapoarte interne si comunicatii
Traduceri tehnice
Traduceri comerciale
Traduceri juridice
Traduceri medicale
Traduceri economice si traduceri financiare
Traduceri marketing si publicitate
Traduceri IT
Traduceri pagini web


Prima pagina
Servicii
Portofoliu
Ridica pagina
Sediu social:
Sos Salaj 133,
Sector 5, Bucuresti, Romania
Telefon contact: 0748 - 109101; Email: office@intelytrad.ro
Firma noastra lucreaza numai cu persoane juridice.